-

Uusimpia by-julkaisuja on saatavana e-kirjoina

Yrityskäyttö

BY:n e-kirjat yrityskäyttöön julkaistaan Ellibs Oy:n yrityksille ja organisaatioille tarkoitetussa e-kirjahyllypalvelussa. Se on verkossa toimiva e-kirjojen hankintakanava ja lainausalusta, jolla saa e-kirjat organisaation jaettuun käyttöön. Kirjoja voi hankkia yrityksen käyttöön joko 1, 5 tai 10 yhtäaikaisen käyttäjän 12 kuukauden lisenssillä tai lainakertalisensseillä, jossa vaihtoehtona on 10, 30, 50 tai 100 lainakertaa 18 kuukauden sisällä.
Omalle organisaatiolle sopivimmat lisenssit voi itse hankkia Ellibsin verkkokaupasta e-kirjahyllyn perustamisen jälkeen. e-kirjahylly on yrityksen oma digitaalinen kirjasto, josta työntekijät voivat lainata ja lukea valikoimaan hankittuja e-kirjoja haluamanaan aikana. Kokoelma on käytettävissä tietokoneella selaimen kautta tai Ellibs-sovelluksessa. Palvelu ei rasita käyttäjien omia järjestelmiä tai palvelimia. BY:n e-kirjat ovat DRM-suojattu ja niiden lukeminen tietokoneella edellyttää ilmaisen lukuohjelman latausta.

Ellibsin e-kirjahyllyn kertaluonteinen perustamismaksu on 250 € (+alv) ja kiinteä vuosimaksu 260 € (+alv). Lisäksi kirjojen käytöstä maksetaan hankittujen lisenssien mukaisesti. Yksittäisten BY:n e-kirjojen vuosilisenssihinnat ovat samat kuin painettujen kirjojen hinnat. Useamman käyttäjän lisenssit ovat hieman edullisempia.

Lisätietoja ja kokoelman avaus: myynti@ellibs.com

Lue lisää Ellibsin sivuilta

 

E-kirjat henkilökohtaiseen käyttöön

Ellibsin verkkokaupasta voi nyt ostaa Betoniyhdistyksen e-kirjoja myös omaksi, henkilökohtaiseen käyttöön. Voit hankkia kirjan itsellesi verkkokaupasta ja pääset heti lukemaan sitä omalla laitteellasi. Ostetut kirjat jäävät käyttöösi, jotta voit palata niihin missä ja milloin vain ilman aikarajoituksia. Esim. tietokoneen vaihtuessa kirjan ostaja saa aina ladattua kirjan uudelleen omalta Ellibs -tililtä. Kirjojen lukemiseen tarvitaan erillinen lukuohjelma (Adobe Digital Editions) tai Ellibs-sovellus.

Lue lisää e-kirjojen lukemisesta

Tällä hetkellä saatavana olevat e-kirjamme

       

E-kirjoja ja painettuja kirjoja saa kopioida Kopioston luvalla. Kopioston kopiointilupa mahdollistaa tekijänoikeuden suojaamien teosten monipuolisen käytön opetus- ja tutkimustoiminnassa sekä organisaatioiden sisäisessä käytössä. Tarkistakaa Kopiostosta, mitkä kopiointiluvat ovat kohdallanne voimassa.