Betonilattiapäivä

12.5.2020 Helsingin Messukeskuksen Siivessä

Betoniyhdistys (BY) ja Betonilattiayhdistys (BLY) järjestävät yhdessä Betonilattiapäivän Helsingin Messukeskuksen Siivessä 12.05.2020. Tule kuulemaan uutta ajankohtaista tietoa betonilattioiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tapaamaan kollegoita ja muita alan asiantuntijoita.

Tilaisuudessa kuulet uusinta uusinta tietoa mm. betonilattioiden laatuvaatimuksista, suunnittelusta sekä toteuttamisesta. Tilaisuudessa esitellään myös uusi betonirakenteiden kuivumisen arviointi -ohjelma. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus tutustua uusiin tuotteisiin ja verkostoitua näyttelyalueella.

Tilaisuus on tarkoitettu arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille, rakennuttajille, valvojille, urakoitsijoille, työmaan vastuuhenkilöille ja kaikille alasta kiinnostuneille.

Katso päivän ohjelma »

Osallistumismaksut:
350 euroa / henkilö
275 euroa / BLY:n ja BY:n jäsenet
Kysy opiskelija-alennusta!
Hintoihin lisätään alv 24%

Hintaan sisältyy
• Luentotekstit (ladattavissa jälkikäteen netistä)
• Aiheeseen liittyvät BY ja BLY -julkaisut tilaisuudessa -30 %
• Ohjelman mukaiset tarjoilut