Betonilattiapäivä

12.5.2020 ON PERUTTU!

Koronavirusepidemian vuoksi betonilattiapäivä on peruttu. Uudesta päivästä informoimme tilanteen laannuttua!

Betoniyhdistys (BY) ja Betonilattiayhdistys (BLY) järjestävät yhdessä Betonilattiapäivän Helsingin Messukeskuksen Siivessä 12.05.2020. Tule kuulemaan ajankohtaisia asioita liittyen erityisesti betonilattioiden toteuttamisen laadunhallintaan sekä kosteuteen. Tilaisuudessa esitellään mm. uusi betonirakenteiden kuivumisen arviointi -ohjelma.

Tilaisuus on tarkoitettu rakennesuunnittelijoille, rakennuttajille, valvojille, urakoitsijoille, työmaan vastuuhenkilöille ja kaikille alasta kiinnostuneille. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus tutustua uusiin tuotteisiin ja verkostoitua näyttelyalueella

Katso päivän ohjelma »

Osallistumismaksut:
350 euroa / henkilö
275 euroa / BLY:n ja BY:n jäsenet
Kysy opiskelija-alennusta!
Hintoihin lisätään alv 24%

Hintaan sisältyy
• Luentotekstit (ladattavissa jälkikäteen netistä)
• Aiheeseen liittyvät BY ja BLY -julkaisut tilaisuudessa -30 %
• Ohjelman mukaiset tarjoilut