Betoniyhdistyksen hallitus

Suomen betoniyhdistyksen vuosikokouksessa 22.4.2021 valittiin uusi hallituksen puheenjohtaja ja kolme uutta hallituksen jäsentä.
Kaksi kautta BY:tä luotsannut hallituksen puheenjohtaja professori Matti Pentti, (Tampereen Yliopisto) oli tänä vuonna erovuorossa.
Hänen tilalleen BY:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin vaalitoimikunnan yksimielisen ehdotuksen pohjalta TkT, Principal Scientist Markku Leivo (VTT).

Kolmen erovuoroisen hallituksen jäsenen tilalle valittiin vaalitoimikunnan ehdottamat henkilöt.
Erovuoroiset hallituksen jäsenet olivat Kari Turunen, Luja, Juha Komonen, Contesta ja Timo Salminen, Swerock. Uudet hallituksen jäsenet ovat: Markus Inkiläinen, Lammin Betoni Oy, Esa Rusila, Peikko Finland Oy ja Tomi Kanto, Ecofloor Oy.

Hallituksen kokoonpano toimintavuoden 2021 aikana:

Markku Leivo, puheenjohtaja
Mirja Illikainen